VEFA TEMALI KISA FİLM YARIŞMASI

Eğitim-Bir-Sen tarafından Üçüncüsü düzenlenecek yarışmanın bu yılki teması "Vefa" olarak belirlendi. Yarışma, örgütlenmenin önemini anlatacak her türden kurmaca kısa filmi kapsıyor. "Vefa" temalı kısa film yarışmasında filmler olay ve kişi üzerinden yola çıkılarak çekilebilecek. Yarışmayla, Vefa'nın önemi sinemanın etkileyici dilinden faydalanılarak görünür kılınmaya çalışılacak.

Kurmaca dalında 20 dakikayı geçmeyen kısa film çalışmalarının değerlendirileceği yarışmaya son başvuru tarihi 09 OCAK 2017.


Filmler asıl formatlarıyla www.egitimbirsenkisafilm.org adresinde bulunan form doldurulduktan sonra siteye yüklenmelidir. Filmler AVI, DivX, XVID, WMW, MP3, AAC, MPG, MPEG, VOB, MP4, M2TS, MOV, 3GP veya MKV formatlarında olmalıdır. Gönderilen filmin Win98 ve üzeri windows işletim sistemleri üzerinde çalıştırılabilir oynatıcılarda açılıp izlenememesi sorunu tamamen göndericinin sorumluluğundadır.

Yarışmacıların yarışma adresine göndermesi gereken belgeler;


- Islak İmzalı Başvuru Belgesi
- Filmin 1 adet DVD kopyası.
- Bir CD'nin içinde Word formatında başvuru belgesi,
- Filmin adıyla adlandırılmış üç adet renkli veya siyah beyaz fotoğraf ve yönetmenin varsa sinema alanındaki çalışmalarını da belirttiği kısa özgeçmişi.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN>>>

Müfîd Ne Demektir?

İfâde eden, meramı güzel anlatan. Mânalı, mânidâr. Faydalı, faydayı mucib olan. Mütâlâsından istifade olunan.