15 TEMMUZ'UN ARDINDAN - MEZAR-GÜLİZAR MESELESİ

15 TEMMUZ GECESİ YAŞANAN OLAYLARI ŞİDDETLE KINIYOR; BU TÜR OLAYLARIN YAŞANMAMASINI, ÜLKEMİZİN BU ACILARA BİR DAHA MARUZ KALMAMASINI YÜREKTEN DİLİYORUZ.

OLAYLAR KARŞISINDA BİR VE BERABER OLMANIN NASIL OLACAĞINI, YAPILACAĞINI YERYÜZÜNE BİR KAHRAMANLIK DESTANI OLARAK SUNAN AZİZ MİLLETİMİZE DE ONURLU DURUŞU İÇİN ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.

ALLAH MİLLETİMİZİN HER DAİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN.

MÜFÎD DERGİSİ – FELSEFE/TEFEKKÜR/HİKMET


Bizler “Vatan bize mezar olmadan; düşmana Gülizar olmaz,” düsturunca vatanı hayatı pahasına kurtarmaya memur olmuş aziz bir milletiz. Bu memuriyet bizlere bu topraklarda doğmanın bu millete katılmanın ardından bir sorumluluk ve yükümlülük olarak değil bir armağan olarak verilmiştir.

Bizler “Vaktine hazır ol,” diye bizlere armağan olarak sunulan bu nişanı taşımanın, hayatı pahasına vatanını kurtarmanın, ellerini havaya kaldırıp “Durun! Burası çıkmaz sokak,” diye darbecilere telkinde bulunan bu halkın huzur-u mahşerde şahidiyiz. Allah onlardan razı olsun.

Olaylar sırasında şehit olan 208 şehidimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılara acil şifalar, dünya ve ûkba saadeti diliyoruz.

Üstad Nuri Pakdil’den:

”EZANLARI SUSTURAN DARBELERİN DÖNEMİ NİHAYETE ERMİŞTİR. DARBELERİ DURDURAN EZANLARA SELAM OLSUN.”

Müfîd Ne Demektir?

İfâde eden, meramı güzel anlatan. Mânalı, mânidâr. Faydalı, faydayı mucib olan. Mütâlâsından istifade olunan.